If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера си взех тези свещи от КОСЕР. Не съм ги сложил още, някой може ли да ми каже отзиви. Във форума видях, че се препоръчват.Не съм състезател, просто ми трябва колата да върви нормално
И аз съм с такива - всеки ми ги препоръчваше. Най-доброто са за момента като съотношение цена/качество - доколкото знам, за нашите боксери
Като смених термостата И свещите с такива - разхода ми падна МНОГО. А ми казаха, че само от термостат не може да падне с толкова - с около 7/100 градско. Така, че подозирам, че и свещите са допринесли.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
И аз съм с такива - всеки ми ги препоръчваше. Най-доброто са за момента като съотношение цена/качество - доколкото знам, за нашите боксери
Като смених термостата И свещите с такива - разхода ми падна МНОГО. А ми казаха, че само от термостат не може да падне с толкова - с около 7/100 градско. Така, че подозирам, че и свещите са допринесли.
Може ли да кажеш на каква цена приблизително да ги търся тия свещи,защото не съм се интересувал,а моите май вече са си за смяна. А,и ако може да уточниш дали със 7/100 ти се е намалил разхода,или е паднал на 7/100 градско,защото не ми става ясно. И в двата случая,обаче,аз оставам ето така ->
Може ли да кажеш на каква цена приблизително да ги търся тия свещи,защото не съм се интересувал,а моите май вече са си за смяна. А,и ако може да уточниш дали със 7/100 ти се е намалил разхода,или е паднал на 7/100 градско,защото не ми става ясно. И в двата случая,обаче,аз оставам ето така ->
Ами писал съм с от 20.7/100 без климатик на 13-14/100 с включен климатик
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
много ми е интересно къде ги гледате, че точно тези свещи ги дават за модела (Боксер-а)
щото и аз сменях свещи оня ден и програмата която чете еку-то при диагностика каза, че за този модел свещите са Бош. Тези който ги сложих аз Бош нещо беше 6 ++ W нещо от сорта.... и струваха 22 лева.
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Аз моите скоро ги смених с BERU четериелектродни, и съм много доволен.Динамиката на колата доста се подобри, особено на старта иначе преди това бях с Bosh пак четериелектродни. Поръчах си ги от тук: http://drive.bg/
38.50 ми излязоха с доставката.
Comment